Комплект от канап за дома – част 5

Здравейте отново!

С днешните предмети ще завърша комплекта, който ви представям от няколко дни.

Това са неща за дома, които се ползват от всички в него.

Първото нещо е поставката за ключове. Необходима е за всеки дом, защото от опит знам, че вечно се търсят ключове. А така, влизаш вкъщи и хоп, на закачалката. Излизаш и знаеш, че ключовете ти са там и няма да ги търсиш из цялата къща. Изключително полезна вещ. И красива при това!

 

 

 

Другото нещо е органайзер за телефон, или в случая – за два телефона. Днес телефонът е толкова необходим, че май само въздухът го превъзхожда по необходимост. Защото като се загледаш в него, забравяш и да се храниш. Но… непрекъснато го захвърляме някъде и после дълго, дълго го търсим. За да избегнем всекидневното му „издирване с кучета“, направих органайзер. Към него има място и за зарядното, което обикновено пак не знаем къде е, както и за очила /за тези, които ползват такива/. Сложила съм няколко химикалки и молива, както и листчета, на които да си записвате важни неща. Или децата да си рисуват нещо, докато скучаят и да не ви пречат.

И последно – петстепенна картина. Или картина от пет части, които, като се сложат една до друга по определен начин, стават едно цяло. Изработена е от картон, който е облепен от двете страни със специална бяла плътна материя /нещо като кече/, всяка една част е завършена с плитка от четирите страни /помните какво ви казах преди за плетенето, нали/, дебел цветен канап за стеблата и листата и цветя, направени от зебло и дървени мъниста за тичинки. Тъй като къщата на сина и снахата е в бяло и синьо, надявам се тази картина да се вплете удачно в интериора им.

Разбира се, картината може да бъде от три или дори само от една част –  въпрос на избор и вкус.

Така, представих ви един комплект от 21 части / но повече на брой предмети/, който е изработен в синята гама.

 

Вие може да си поръчате такъв или само някои части в цветове, които желаете и бройки, колкото ви трябват.

 

Основният цвят на канапа и зеблото може да е бял или натурален, а допълнителните цветове – червен, зелен, жълт, лилав, син, розов и т.н.

 

Не се колебайте, Коледа наближава и въпросът с подаръците вече е на дневен ред. Поръчайте сега, за да успеете навреме! (тел. 0886 796 000 или e-mail: online@rosiartidea.com)

 

Желая ви повече щастливи мигове и най-вече здраве!

Scroll to Top