Защо „обличаме“ бутилките?

Знам, че някои /особено мъжката половинка/, обичат повече голите неща :).

То хубаво, ама има моменти, в които облеченото е за предпочитане.

Един такъв специален момент е този, в който искате да подарите хубава бутилка по някакъв повод. А може и без повод, просто така. И тогава е най-мило и подаръкът се оценява най-добре – повярвайте ми.

Та – за бутилката. Направила съм няколко вида, като това не изчерпва вариантите, в никакъв случай. Просто съм се постарала да има и за мъже, и за жени, и за деца /в случая е за детско парти/.

Да започнем от мъжете, които са най-големите любители на алкохола. Бутилките /за тяхна радост/ са пълни със шампанско или вино /червено и бяло/.

Бутилка на изобилието

Най-секси бутилка е тази с монетите:

  1. пари за благополучие и благоденствие;
  2. хубаво винo;
  3. оригинален подарък.

Тук искам да вметна нещо. Дълго се чудих какво да подаря на човек, който е шеф на голяма компания. Накрая се спрях на такава бутилка. И каква беше изненадата ми /много приятна при това/, когато той ми каза: „Получавал съм всякакви подаръци, но точно такъв не. Толкова е красива, че ще е грехота да я отворя“. Това последното беше по повод на това, че бутилката е пълна с хубаво вино. И си я сложи на видно място като украса в кабинета.

Бутилките в народна носия също са с неизчерпаемо вдъхновение – колко много области има в България и всяка е с различна носия.

Бутилки в носия

Тях може да подарите заедно /като двойка/, или поотделно – например мъжа на някоя дама, а жената на някой господин. Зависи от вашия и разбира се – вкуса на този, за когото е подаръка.

Следващият вид е за по-специални поводи – юбилеи, сватби, дипломиране, защото са по-лъскави и някак по-ангажиращи. Разбира се, това е моето мнение, но мисля, че един такъв натруфен и лъскав господин ще допадне много на девойче, което навършва пълнолетие. Или госпожицата в розово за едно 18-годишно момче. А защо не и за някоя изискана дама или елегантен господин ?!

Бутилки той и тя

И накрая /поне засега/ принца и принцесата от бутилки с детско шампанско. Естествено принцесата е в розово, а принца в синьо /нали така е в приказките/, но това не пречи по ваше желание да направя и в други цветове.

Бутилки тя и той

И отново – получавате БЕЗПЛАТНО към бутилката, каквато и да е тя, сертификат за автентичност, картичка, направена с квилинг техника и подаръчна опаковка. Която също е украсена – в зависимост от това дали е за мъж или жена. Комплектът се получава много красив, като остава само да надпишете картичката с най-хубавите пожелания, които заслужава човекът, до когото са адресирани.

И все пак, ако поводът е страхотен и искате да блеснете, купете от луксозните опаковъчни кутии за бутилки. А като добавите  сертификата и картичката – подаръкът ви ще е незабравим.

Размерите на бутилките са стандартни за шампанско и вино – 30-35 см на височина. И като сложите около 10-12 см с украсата в диаметър, ще получите и размера на кутиите или опаковките.

Сега малко повече за цената. Стандартната цена е 49 лв. за брой. Ако вземете две и повече бутилки, ще имате 10% отстъпка от общата стойност.

Колкото за бутилките с монети /онези, сексито/, цената им варира в зависимост от това с какви монети са направени. Ако са с жълти стотинки – тогава е 49 лв. Ако обаче са с монети от 1 и 2 лева /слагам около 20 лева/, тогава в стойността се включва и номинала на самите пари. Вие си преценете какво искате да получите или подарите и уточнете при поръчката.

          Това е. Остана само да си изберете и да поръчате. Чакаме ви.

Scroll to Top