Органайзер за телефон от канап

Случвало ли ви се е да си „хвърлите“ някъде телефона и после да го „издирвате с кучета“ ? На мен ми се случва постоянно. И се започва едно търсене, едно питане :“Да си ми видял някъде телефона?“ или „Звънни ми, че пак си затрих телефона“.

Дълго се чудех как да си организирам така нещата, че когато и да посегна, телефонът винаги да ми е под ръка.

И ето – измислих го. Не че съм открила топлата вода, ама организацията на това по-горе си дойде с името – органайзер. Органайзер за телефон /даже два/, зарядно и очила. Защото, за да си намериш телефона, може някой близък да ти звънне, но на зарядното и очилата няма как да им звъниш, нали? 🙂

Знам, че на съвременните смартфони можеш да пишеш, докато говориш, но ние, от по-старата генерация, обичаме да си записваме на лист с химикалка. Затова съм добавила химикалка и молив,за да си запишеш или нарисуваш нещо на листчетата, които съм сложила в допълнение.

Всичко е направено върху картон със зебло и цветен канап, т.е. екологично чисто е. Става и за малки, и за големи. Има и друга опция – да бъде изработен с естествена вълна. Изборът е ваш!

Ако вие пък сте от този 1%, който е много, ама много организиран и нямате необходимост от такова нещо, може би имате приятел или приятелка, които се нуждаят точно от този органайзер. И повярвайте ми, ще са приятно  изненадани и много благодарни, когато го получат от вас. А ако подаръкът е за Коледа или Нова година, като бонус ще сложа ръчно изработена картичка, която вие да надпишете с най-хубавите пожелания за близките ви и любими хора.

Не се колебайте, поръчайте си този органайзер сега. Изберете си сами цветовете и материала, от който да бъде изработен. И след 5 дни подаръкът ще е при вас!

Scroll to Top