Най-ярките и емоционални зимни празници ще започнат съвсем скоро. През този период всеки иска да заобиколи себе си и близките си със специална коледна атмосфера. Ние искаме да ви помогнем в това приключение – да превърнете дома си в една истинска приказка и да намерите най-хубавите подаръци за вашите близки и любими хора.

Знаем, че с напредването на възрастта списъкът с пожелания за Коледа и Нова година става все по-малък и по-малък и това, което наистина искаме за Новата 2022 година, не може да се купи с пари. Но все пак, за да зарадваме истински близките си, не е лошо да поставим под елхата подарък за всеки. Наред с другите, най-важните подаръци – щастие в къщата, любов в семейството, здраве за близките.

Заболя ли ви вече главата от мисли какво да
подарите? Искате да угодите на своята приятелка, майка, дъщеря,  на своя син, съпруг, татко ?

Подарете подарък, който казва 

„Аз мисля за теб!“

Изглежда ви сложно ? Нищо подобно! Просто подаръкът не трябва да е от магазина, а индивидуален. 
Направен специално за нея или него.

Топките за елха са неизменен коледен атрибут.  Разбира се, можем да ги купим от всеки магазин. Друг е въпросът, ако искате нещо по-особено – с панделки, дантели и разни цветя и мъниста. Предлагаме ви ръчно изработени топки, украсени със сатен, много мъниста, перли и панделки, както и такива, направени с канап и също богато украсени. Такава коледна топка ще достави немалко приятни минути както на децата, така и на възрастните, които ще върне в детството. Цветовата гама и различният декор ще позволят това да се случи. Защото удивителната красота на играчките за елха добавят особен шик в коледната подредба на дома и помагат да се създаде празнична атмосфера. А ако решите да изберете такава топка като подарък, можете да бъдете уверени – втора такава никой няма да подари на вашите приятели или близки.

А какво е Коледата без красива елха? Елхата е взрив от гирлянди, украшения и много, много празнично настроение. Предлагаме ръчно изработени елхички от канап /натурален или цветен/, които ще бъдат нещо ново за вашия дом. И като допълнение към нея – красив свещник, също изработен от канап или върху истинска дървена кора.

 

И сега за това, без което не може нито една новогодишна маса – шампанското. Но не просто бутилка шампанско, а оформено като Дядо Коледа или Снежанка или като някоя фея от приказките. 

Предлагаме ви да превърнем този неизменен атрибут на новогодишния празник в шикозен подарък, с който да удивите приятели и познати. Защото това не е просто обичайната бутилка, а и подарък, и украса за масата, и вашето празнично настроение.

Елхата, огънят на гирляндите, новогодишните блюда, шампанското…Всичко това ни е познато още от детството, любимо, но еднакво…. всяка година. И всяка година през декември имаме един и същ проблем – какво да подарим на приятелите, колегите, роднините, близките. Дааа, тези, на които трябва да подарим, са много, а идеите за подаръци – не толкова много. Затова ние ви предлагаме да превърнем неизменните атрибути за Коледа и Нова година в ярки и оригинални подаръци. Красиви, удобни, практични! Имаме както единични предмети, така и цели комплекти, които, поднесени в оригинална кутия, ще доставят радост на всеки.

Вижте нашите идеи и не се мъчете повече с избора на подарък. Ако не изберете точно от тези – обадете се или пишете, ще ви помогнем да реализирате вашите идеи. Докато все още приемаме коледни и новогодишни поръчки. 

Очакваме ви! Не се бавете!

Телефон: +359 886 796 000  Email: info@rosiartidea.com

Scroll to Top